Précédent   Planet Emulation Forums > Emulation > Emulateurs Arcade

Emulateurs Arcade Perdu dans l'utilisation des émulateurs de systèmes d'arcade? Ce forum est fait pour vous!

Réponse
 
Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 14/02/2017, 20h21   #1
Tonysbo
Nouveau Membre
 
Date d'inscription: 08/2014
Messages: 55
Tonysbo sait se tenir
Icon1 How To set Macro on mame UI If possible!

Hi guys ! Somebody know if is it possible to set some Macro on mame ?
I mean to set three buttons in only one ! For example i some game like street fighter the three punch button together in only one ! This could be usefull for game pad with only four button lay-up! for example ps4 or xbox.
Thanks in advance.
Tonysbo est déconnecté   Réponse avec citation
Vieux 14/02/2017, 21h02   #2
Firebrand
Membre de la Team
 
Avatar de Firebrand
 
Date d'inscription: 12/2001
Localisation: Serenity, en Istaria
Messages: 12 438
Firebrand est précieuxFirebrand est précieuxFirebrand est précieuxFirebrand est précieux
Envoyer un message via ICQ à Firebrand Envoyer un message via AIM à Firebrand Envoyer un message via MSN à Firebrand Envoyer un message via Yahoo à Firebrand
I have never heard about such a feature in MAME, except assigning more than one button to the same key. But no sequences.

However, I have found this with Xpadder that could help: https://youtu.be/9APYFW0RuzE

Here is the latest free Xpadder version (you can find newer, but you have to buy a licence then): http://www.planetemu.net/temp/xpadder_v5.3.exe . Just be sure to set it to Windows XP compatibility with Windows Vista or above.
__________________
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/FirebrandCrest.png
Firebrand est déconnecté   Réponse avec citation
Vieux 18/02/2017, 11h57   #3
Tonysbo
Nouveau Membre
 
Date d'inscription: 08/2014
Messages: 55
Tonysbo sait se tenir
Icon12 Thank you very much !!

Thank you very much Firebrand and sorry for my late reply !!

More than sequences, i need to assign in one button the pression of three buttons ! One button pressed instead of three that i do not have on my pad. (it is like xbox controller)

Do you think this program could help also in this
Greetings !!And Thanks!!
Tonysbo est déconnecté   Réponse avec citation
Vieux 18/02/2017, 14h39   #4
Firebrand
Membre de la Team
 
Avatar de Firebrand
 
Date d'inscription: 12/2001
Localisation: Serenity, en Istaria
Messages: 12 438
Firebrand est précieuxFirebrand est précieuxFirebrand est précieuxFirebrand est précieux
Envoyer un message via ICQ à Firebrand Envoyer un message via AIM à Firebrand Envoyer un message via MSN à Firebrand Envoyer un message via Yahoo à Firebrand
If you only need to press several buttons at once, you can do it only with MAME.

As previously said, you can assign several keys for one button. But you can as well assign one key for several buttons.
Ex:
Code:
MAME                       XBox Controller
Button 1                   X, R
Button 2                   Y, R
Button 3                   A, R

Using R will push Buttons 1, 2, 3 at once. But you can still push them individually with X, Y, A.
__________________
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/FirebrandCrest.png
Firebrand est déconnecté   Réponse avec citation
Vieux 19/02/2017, 10h58   #5
Tonysbo
Nouveau Membre
 
Date d'inscription: 08/2014
Messages: 55
Tonysbo sait se tenir
Icon2

I tried yesterday to assign three button in one (for example three punch in one time ) on street fighter alpha two but it doesn't work!
Also the game presents only six button to choose for six attack ! maybe i would need another option to set the three button together?
Tonysbo est déconnecté   Réponse avec citation
Vieux 02/03/2017, 21h46   #6
Tonysbo
Nouveau Membre
 
Date d'inscription: 08/2014
Messages: 55
Tonysbo sait se tenir
Icon1 Thank you Firebrand !!


Finally i made it and thanks to your explanation now i am able to do some level 3 moves in certain games !
Thank you very much again !
I hope anything is OK for Reeko and we 'll be waiting for his return !
Best Regards !
Tonysbo est déconnecté   Réponse avec citation
Réponse


Utilisateurs regardant la discussion actuelle : 1 (0 membre(s) et 1 invité(s))
 
Outils de la discussion
Modes d'affichage

Règles de messages
Vous ne pouvez pas créer de nouvelles discussions
Vous ne pouvez pas envoyer des réponses
Vous ne pouvez pas envoyer des pièces jointes
Vous ne pouvez pas modifier vos messages

Les balises BB sont activées : oui
Les smileys sont activés : oui
La balise [IMG] est activée : oui
Le code HTML peut être employé : non

Navigation rapide

Discussions similaires
Discussion Auteur Forum Réponses Dernier message
[Logiciel] Super Macro ARN3 Hardware et Software 5 21/05/2008 21h39


Fuseau horaire GMT +2. Il est actuellement 08h53.


vBulletin® v.3.8.7, Copyright ©2000-2018, Jelsoft Enterprises Ltd.